Салат з хурмою і моцарелою

Легко

30 хвилин

1 порція

Хочете порадувати душеньку смачними і корисними салатами – зробіть з хурмою. Оригінальне блюдо вразить вишуканим смаком, вразить гостей і додасть нові відтінки знайомим продуктів. Солодка м’якоть фрукта чудово поєднується з курячим м’ясом, цитрусовими, морепродуктів, іншими фруктами і овочами, сиром. Важливо лише знати рецепти і вміти експериментувати – нові страви народжуються завдяки фантазії кулінарів.

Інгредієнти

1 шт. кулька моцарелли (125 г)
½ чашка волоських горіхів
½ чашка гарбузового насіння (за бажанням)
1 пучок руколи
2 шт. хурми (НЕ терпкі), нарізані шматочками
2 шт. очищених мандарина
гранатовий соус натуральний (за бажанням)
1 ст. л. лимонного соку
2 ст. л. оливкової олії
сіль
Харчова інформація
Білки
11г Жири
Вуглеводи
Волокна
150ккал Енергія

Приготування

ПРИГОТУВАННЯ
  • У невеликій сковороді змішуємо волоські горіхи і насіння. Злегка підсушуємо, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.
  • Викладаємо на велике плоске блюдо, заправляємо і насолоджуємося від нереального поєднання хурми з горішками та моцарелою з легкою кислинкою від граната і гіркуватості руколи.

Примітки

Красиво і з шиком.
Салатик легкий, своєрідний.