Салат з хурмою і моцарелою
Легко
30 хвилин
1 порція
Інгредієнти
1 шт. кулька моцарелли (125 г) | |
½ чашка волоських горіхів | |
½ чашка гарбузового насіння (за бажанням) | |
1 пучок руколи | |
2 шт. хурми (НЕ терпкі), нарізані шматочками | |
2 шт. очищених мандарина | |
гранатовий соус натуральний (за бажанням) | |
1 ст. л. лимонного соку | |
2 ст. л. оливкової олії | |
сіль |
Харчова інформація
5г
Білки
11г
Жири
9г
Вуглеводи
1г
Волокна
150ккал
Енергія
Приготування
ПРИГОТУВАННЯ
- У невеликій сковороді змішуємо волоські горіхи і насіння. Злегка підсушуємо, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.
- Викладаємо на велике плоске блюдо, заправляємо і насолоджуємося від нереального поєднання хурми з горішками та моцарелою з легкою кислинкою від граната і гіркуватості руколи.
Примітки
Красиво і з шиком.
Салатик легкий, своєрідний.